Coronavirus Maatregelen RIVM

Private Lease vanaf €275,- per maand

Ford Private Lease is geheel COVID-proof. Je kunt alles online regelen, neem contact op met ons voor bijvoorbeeld een COVID-proof proefrit aan huis. Daarnaast is er met Ford Private Lease ook Job-loss dekking. Dit betekent dat Ford Private Lease in de meeste gevallen kosteloos opzegbaar is bij gedwongen baanverlies*. Met Ford Private Lease heb je de zekerheid van het Private Lease Keurmerk.

Private lease is inclusief:

 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking
 • Eigen risico van €300,- op CASCO schades en €0,- op WA schades
 • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
 • Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur
 • De afleverkosten en afleverpakket


Offerte aanvragen Boek een proefrit


Private Lease KeurmerkFord Private Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Bovendien stellen we jouw belang altijd centraal. Zo weet je zeker dat je bij Ford Lease met een gerust hart een private leasecontract kunt afsluiten. En aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in en stap je weer in een nieuwe Ford!
Wil je meer weten over het keurmerk? Kijk dan op www.keurmerkprivatelease.nl en bekijk onze aanvullende voorwaarden.
 • Ford Fiesta Titanium Ruby Red
 • Private Lease: Ford Fiesta vanaf €275,- per maand

  Wil jij een gloednieuwe Ford Fiesta? Als je jouw Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Actieve parkeerhulp, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Verkeersbordherkenning… Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund. Ervaar het nu en boek een proefrit.

  Een nieuwe Ford Fiesta lease je al vanaf €275,- per maand met Ford Private Lease (10.000km / 60mnd). Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  Bekijk de aanbiedingNeem contact op


 • Ford Puma ST-Line
 • Private Lease: Ford Puma vanaf €375,- per maand

  De gloednieuwe Ford Puma is een slimme mild hybrid, maar echt slim is de laadruimte van de Puma zelf, die over een innovatieve, nieuwe Megabox-ruimte beschikt. De Megabox biedt, indien nodig, niet alleen een extra grote [XXL] opbergruimte, maar beschikt ook over waterbestendige bekleding en zelfs een afvoeropening. De ideale ruimte om natte of modderige spullen in op te bergen na je hardlooptraining in het park. En je golftas met clubs past er zelfs rechtop in.

  Een nieuwe Ford Puma lease je al vanaf €375,- per maand met Ford Private Lease (10.000km / 60mnd).

  Bekijk de aanbiedingNeem contact op


 • Ford Focus
 • Private Lease: Ford Focus vanaf €379,- per maand 

  Wil jij de nieuwe Ford Focus. Maak kennis met een auto die niet alleen geweldig rijdt, maar er ook fantastisch uitziet. De volledig nieuwe Focus vraagt ieders aandacht. Het elegante lijnenspel geven hem een fraai uiterlijk en maken hem echt aerodynamisch. Een fraaie chromen grille, kenmerkende LED-achter verlichting en keuze uit 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen: hoeveel indruk wil je maken?

  Een nieuwe Ford Focus lease je al vanaf €379,- per maand Met Ford Private Lease (10.000km / 60mnd). Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

  Bekijk de aanbiedingNeem contact op • Aan de inhoud en samenstelling van deze website wordt de grootste zorg besteed. Toch kunnen er fouten in voorkomen.

  Wij behouden ons het recht voor om specificaties, kleuren van de modellen en items te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

  Genoteerde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen in euro’s en inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaat uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, een in- en uitwendige poetsbeurt, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).

  Voor bedrijfswagens zijn de catalogusprijzen in euro's, af importeur Amstelveen, exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de geadviseerde kosten voor het rijklaarmaken.

  De actieprijs is de totale consumenten(advies)prijs minus eventuele kortingen. Bekijk onze algemene aanbiedingen pagina voor de laatste acties.

  Voor meer informatie, bekijk onze Verkoopvoorwaarden. Je kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Ford Nederland B.V., Ford Credit Nederland B.V. of BNP Paribas Personal Finance B.V. aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website.

  Het auteursrecht op deze website en de daarin getoonde foto’s berust bij Ford Nederland B.V., of een met haar verbonden onderneming. Openbaarmaking of verveelvoudiging van auteursrechtelijk beschermd materiaal is, behoudens wettelijke uitzonderingen, zonder voorafgaande toestemming van de auteursrechthebbende niet toegestaan.

  De wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens is nader omschreven in onze Privacyverklaring.

  Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease. De getoonde vanafprijzen zijn altijd inclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km p.j. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Voor meer informatie, bekijk onze voorwaarden.

  De BPM wetgeving en de Europese wetgeving aangaande WLTP houden op dit moment geen rekening met de praktijk van voertuigconversies (inclusief het aanbrengen van accessoires) vóór de datum afgite 1B (tenaamstelling). Tot nader order dienen alle aanpassingen aan een auto (inclusief het aanbrengen van accessoires) derhalve te worden uitgevoerd na de tenaamstelling. Voor de eventuele gevolgen van het eerder aanbrengen van dergelijke wijzigingen is Ford Nederland B.V. niet aansprakelijk en kan zij in voorkomend geval de dealer in vrijwaring roepen.Andere aanbiedingen waarin je wellicht geïnteresseerd bent...
Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures