Ford Puma ST Gold Edition komt naar Nederland

15-11-2021

De Ford Puma ST Gold Edition is ontworpen door én voor fans. Deze exclusieve editie is samengesteld op basis van meer dan een 275.000 stemmen van Ford-volgers op zowel Twitter als ook Instagram. Er zullen slechts 10 exemplaren van deze unieke Performance SUV beschikbaar komen voor Nederland, deze is leverbaar vanaf €45.545,-*. Deze spin-off is op basis van de populaire Ford Puma ST-Line X 1.0 EcoBoost Hybrid. Puma ST Gold Edition Prijslijst


 • Ford Puma ST Gold Edition velgen
 • Ga voor goud

  It’s all in the name. De in Agate Black gespoten Puma ST Gold Edition maakt indruk met zijn goudkleurige details. De gouden 19-inch 5×2-spaaks velgen vormen een perfecte combinatie met de rode remklauwen en de ST Gold Edition striping is een ware eyecatcher. Vanbinnen vallen direct de Aurora Gold stiksels op die de deurpanelen, sportstoelen, het sportstuur én de versnellingspookhoes sieren.


 • De Puma ST Gold Edition is voorzien van de geroemde 147 kW (200 pk) sterke 1.5 EcoBoost-benzinemotor, goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 6,7 seconden.1 De eerste Performance SUV van Ford is voorzien van geavanceerde Sports Technologies waaronder de gepatenteerde force vectoring-vering en -wielophanging en een zeer responsieve besturing. Uniek in het segment is het optioneel verkrijgbare limited-slip differentieel.

  De nieuwste editie van de Puma ST maakt niet alleen goede sier met z’n gouden looks en topprestaties, maar ook met een riante standaarduitrusting. Hij heeft alle luxe van de ST-X aan boord en voegt er een handsfree bedienbare achterklep, een te openen panoramadak en verlichte instaplijsten aan toe.

  De Puma ST Gold Edition wordt in een gelimiteerde serie geproduceerd, waarvan tien stuks naar Nederland komen. Hij is leverbaar vanaf €45.545,-.2


 • Ford Puma ST Gold Edition voorkant
 • Spin-off in de maak

  Ford heeft ook goed nieuws voor diegenen die gek zijn op goud, maar niet per sé op zoek naar een 200 pk sterke Performance SUV. De designers van Ford werken aan een spin-off van de Puma ST Gold Edition, op basis van de geliefde ST-Line X 1.0 EcoBoost Hybrid. Meer details volgen later dit jaar.


 • Wil je meer weten over deze of andere Ford Puma's? Neem dan contact met ons op!

  Neem contact op# # #


1 Ford Puma ST 147 kW (200 pk) 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor: gemiddelde CO2-emissie 148 g/km en gemiddeld brandstofverbruik 6,8 l/100 km (WLTP).

De vermelde WLTP-waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissie zijn bepaald op basis van de technische vereisten en specificaties van de Europese wetgeving (EC) 715/2007 en (EU) 2017/1151 zoals laatst gewijzigd. De toegepaste standaard testprocedures maken het mogelijk om diverse voertuigtypen en fabrikanten met elkaar te vergelijken.


2 Genoteerde prijs is een consumenten(advies)prijs in euro’s, inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaat uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, een in- en uitwendige poetsbeurt, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws