Ford hondenbenches voor de veiligheid en comfort van jouw hond

20-9-2019

Dagelijks rijden er duizenden honden mee in een Ford. Vandaag komt Ford daarom met een collectie aan innovatieve benches om de trouwe viervoeters de ruimte en comfort te geven waar hun baasjes alleen over kunnen dromen.


 • Ford Puma Titanium X en Ford Puma ST-Line varianten
 • De ultieme bench

  Ford heeft ervaring met het vinden van slimme oplossingen voor onze viervoeters zoals de geluidsonderdrukkend hondenhok en een showcase van een hondenwelness vanuit de kofferbak. Ford deed onlangs onderzoek naar het vervoer van honden in auto's waaruit bleek dat een derde van de automobilisten hun huisdier niet vast zetten in de auto. Deze nalatigheid voor de veiligheid van mens en dier komt door de aanname dat het oncomfortabel is en dat er niet genoeg ruimte is voor een bench. Daarom heeft Ford de ultieme hondenbench ontwikkeld.

  Bestel een hondenbench


 • Ford Puma interieur met opties
 • Ford maakt autorijden voor honden veiliger dan ooit

  Elke Ford is uitgerust en zorgvuldig getest om de veiligheid van de mens te waarborgen. Dit is bij het ontwerpen van de hondenbench ook zo gegaan. Het Zwitserse 4pets heeft als hondenbench specialist goed gekeken naar de slimste manier om het voor jouw hond zo veilig mogelijk te maken. De nieuwe benches zijn ontworpen zodat de bestuurder vrij zicht houdt in de achteruitkijkspiegel. Verder zijn de robuuste en lichte aluminium benches voorzien van een innovatief Impact Protection System. Dit systeem omvat een ‘crashbag’ welke tegen de achterzijde van de bench bevestigd kan worden en biedt bescherming bij een ongeval. Dankzij het ‘Safelock’ systeem zal het deurtje niet per ongeluk openen. De 4pets benches zijn intensief getest door de TüV tijdens rij- en crashtesten.

  Neem contact op


 • Ford Puma Titanium X met luxe voorstoelen binnekort beschikbaar
 • Comfort voor de hond

  De hondenbench is ontworpen met ook het comfort die jouw hond nodig heeft voor elke reis. Voor honden van elke grootte is er een hondenbench waarbij ook speciaal nagedacht is over de luchtcirculatie voor het welzijn van jouw viervoeter. Ook is er voor jou een gemakkelijk schoon te maken robuuste vloer. Voor de echte VIP-ervaring, is de hondenbench ook uit te rusten met een telescopische loopbrug.

  De benches zijn beschikbaar voor bijna iedere Ford, en zijn gemakkelijk en snel te monteren op de in de achterbak aanwezige bevestigingspunten. Zoek je ook nog naar een specifieke Ford waar je jouw trouwe viervoeter mee kan vervoeren? Dan raden wij de Ford Focus Wagon aan. Neem contact op met jouw Ford dealer of kom langs.

  Kom langs


 Deel dit bericht


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws