Ford Quickclear: Verwarmde voorruittechnologie

27-2-2018

Niet meer de voorruit krabben in de ochtend.

Iedereen heeft dit wel eens meegemaakt. Het is een ijskoude nacht geweest en je hebt moeite met opstaan om weer vroeg naar je werk te gaan. Je bent al iets langer blijven liggen, omdat je niet uit je bed wil komen en nu moet je haasten om op tijd op je werk te zijn. Is het eindelijk gelukt om toch nog op tijd onderweg te gaan, zie je dat er een fikse ijslaag op de ruiten te zien is. Je weet nu dat het nog langer zal gaan duren, voordat je onderweg kan naar je werk. Maar niet met de verwarmde voorruittechnologie Ford Quickclear

De verwarmde voorruittechnologie is een intelligente functie die is ontworpen om op vrieskoude ochtenden snel te kunnen vertrekken. Druk op de Quickclear-knop en ultradunne vezels worden supersnel verhit om uw voorruit te ontdooien en schoon te maken. Ook de ruitenwissers ontdooien. Het systeem maakt de ruit binnen enkele seconden schoon, zelfs als het buiten vriest. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Let wel op dat Quickclear-voorruitverwarming niet standaard op elke voertuig zit. Kom langs bij ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe Ford Quickclear werkt.

ContactformulierVind ons hier

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws